Denunciats per falsedat documental el president de la Comissió Unitària 28 de juny Álex San Rafael i Felip González

CAT | ES

Alejandro F San Rafael (ASR), EX-tresorer de Infogai, EX-membre de la junta del CGB, EX-gestor de Ecogais i actual gestor de la Comissió Unitària 28 de juny, Associació 17 de maig (Projecte Assocat) i Encara en acció, i Felip González, EX-membre de Infogai, han estat denunciats en relació a documentació de l'associació de la revista Infogai, en la que havien estat falsificades signatures.

D'altra banda Felip González va registrar per a ell la marca Infogai amb diners del Col·lectiu Gai de Barcelona i en contra de la voluntat de l'assemblea del Col·lectiu Gai de Barcelona va designar ASR com a representant de la marca, que va eliminar la página de Infogai en Facebook (per segon cop, ara fent ús del registre de la marca Infogai), mantenia inutilitzada l'antiga pàgina web de Infogai, i va començar a sol·licitar subvencions a nom de la revista. D'aquesta manera Alex San Rafael i Felip González van robar la revista del Col·lectiu Gai de Barcelona amb 35 anys d'història.

Una dècada de gestió amb poca llum i el robatori del taquígraf

Alejandro San Rafael Gutiérrez va encarregar-se durant més d'una dècada de la gestió de Infogai, Col·lectiu Gai de Barcelona, Ecogais i Comissió Unitària 28 de juny. Havent-hi un forat de milers d'euros sense justificar a la revista Infogai i una situació econòmica crítica al Col·lectiu Gai de Barcelona, es va sol·licitar transparència, documentació que posés llum a la situació. La resposta d'Álex San Rafael va ser abandonar repentinament la gestió del CGB, esborrant tot el correu electrònic de Infogai, Col·lectiu i bona part de l'arxiu informàtic. També va anunciar l'eliminació de l'historial de la llista de correu interna, però no va poder aconseguir-ho.

Malgrat les reiterades denúncies d'opacitat, el reiterat qüestionament de la idoneïtat de qui ocupava el càrrec, i dels perjudicis causats a Infogai i CGB. Eugeni Rodríguez va defensar que continués encarregant-se de la gestió i comunicació en exclusiva (i ara sense transparència) de la Comissió Unitària 28 de juny, la resta d'entitats van assentir (dubtem que informéssin la resta de membres de les diferents associacions respecte allò que estaven presenciant...).

Coincidència o no, dies després de la denúncia legal, més d'una quarantena d'arxivadors amb la documentació de la gestió de les entitats dels darrers anys va ser robada de la seu del Col·lectiu Gai de Barcelona.

Publicacions relacionades

Tupinada d'Alex San Rafael i Eugeni Rodríguez a la Comissió Unitària 28 de juny
http://infogai.info/tupinada-alex-san-rafael-eugeni-rodriguez-comissio-unitaria-28-de-juny.html

Felip González va registrar per a ell la marca Infogai amb diners del Col·lectiu Gai de Barcelona.
http://infogai.info/felip-gonzalez-registra-marca-revista-Infogai-diners-colectiu-gai-barcelona.html

La pregunta de Infogai a l'OCH que Eugeni Rodríguez i Fran Sánchez van voler censurar
pregunta-infogai-observatori-contra-homofobia-OCH-eugeni-rodriguez-fran-sanchez-censurar.html

La reacció d'Eugeni Rodríguez per haver publicat la denúncia a Àlex San Rafael per falsedat documental.
http://infogai.info/reaccio-publicacio-president-cu28j-denuncia-falsedat-documental.html